Spouwmuurisolatie

4 voordelen van spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie premies 2018

Spouwmuurisolatie is een erg populaire manier om uw woning te isoleren. En dat is niet toevallig. Een spouwmuur laten isoleren levert namelijk heel interessante voordelen op:

1. Thermisch en akoestisch comfort

Dankzij spouwmuurisolatie blijft uw woning koeler in de zomer en warmer in de winter. Uw binnenmuren voelen niet langer koud aan en de temperatuurverdeling binnenshuis is homogener. Hierdoor bespaart u op uw energieverbruik, wat u meteen ook een lagere energiefactuur oplevert.
Daarnaast zorgt een geïsoleerde spouw ook voor geluidsisolatie, waardoor u minder last zult hebben van lawaai.

2. Geldbesparing

Met spouwmuurisolatie bespaart u 30% op uw energiefactuur. Hierdoor verdient u de investering op amper vijf jaar terug, zeker met de subsidies die u kunt krijgen. Het na-isoleren van uw spouwmuur is de meest rendabele vorm van isolering en bovendien stijgt uw woning in waarde.

3. Ecologisch voordeel

Met spouwmuurisolatie bespaart u op uw energieverbruik en verkleint u dus uw CO2-uitstoot. Zo draagt u bij aan een beter milieu. Het isolatiemateriaal verhoogt bovendien de brandveiligheid.

4. Snel en gemakkelijk

De na-isolatie van uw spouw neemt maar één à twee dagen in beslag en zal u geen overlast bezorgen. Het is een eenmalige investering zonder onderhoudskosten achteraf.

Wil u ook genieten van de vele voordelen van spouwmuurisolatie?

Vraag dan via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Geplaatst in:


Tags: