Isosun: dé isolatiespecialist voor je spouwmuur

Wil jij je huis gaan isoleren? Dan zul je op zoek moeten naar een partij die je hierbij kan helpen. Als je denkt aan spouwmuurisolatie is het Belgische bedrijf Isosun een partij die je goed zou kunnen inhuren.

Al meer dan 30 jaar houden zij zich bezig met het isoleren van spouwmuren. Zij doen dit voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wie is Isosun?

isosun isolatie logo

Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom kunnen ze kwaliteitscontroles laten doen door een onafhankelijke inspecteur. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt. Daarnaast bieden ze 15 jaar garantie op hun werk. Dat is altijd prettig om te weten. Behalve dat zij de isolatie uitvoeren, kan het bedrijf je ook adviseren over de keuze voor isolatiemateriaal.

Ook staan ze voor je klaar als je subsidie wil aanvragen voor de isolatie. Ze kunnen je helpen met uitzoeken voor welke subsidie je in aanmerking komt en loodsen je door het volledige aanvraagproces.

Zo heb je één aanspreekpersoon voor het volledige isolatietraject. Dat is wel zo overzichtelijk.

Welke isolatiediensten biedt Isosun aan?

Isosun biedt spouwmuurisolatie aan. Deze Isosun spouwmuurisolatie kunnen zij uitvoeren door gebruik te maken van verschillende isolatiematerialen. Welk materiaal het meest geschikt is, hangt af van je eigen wensen en jouw persoonlijke situatie.

De vakmannen van het bedrijf zullen voordat zij aan een isolatie beginnen, dan ook eerst altijd een uitgebreid advies geven. Door middel van een endoscopisch onderzoek zullen ze verborgen gebreken opsporen, om zo te voorkomen dat er later problemen bestaan.

Dit bedrijf voert zowel isolaties bij nieuwbouw als na-isolatie bij bestaande huizen uit.

Waarom je spouwmuur laten isoleren door Isosun

Je spouwmuur laten isoleren heeft veel voordelen.

  1. Ten eerste zal het jouw wooncomfort flink verbeteren. Bij een goed geïsoleerd huis blijft de kou buiten en de warmte binnen. Wel zo prettig natuurlijk.
  2. Daarnaast kun je maar liefst 30% besparen op je energierekening. Hierdoor verdien je de investering van de spouwmuurisolatie binnen drie jaar terug.
  3. Ook is het isoleren van je spouwmuur goed voor het milieu. Je zult immers minder energie gaan verbruiken. Daarbij maken ze gebruik van isolatiematerialen op basis van gerecyclede grondstoffen. Dat maakt de isolatie nog duurzamer.
  4. Daarnaast heeft dit bedrijf al tientallen jaren ervaring. De professionals weten alles over spouwmuurisolaties en hebben voor elke situatie een passende oplossing. Ze gaan pas aan de slag als ze zeker weten dat er geen verborgen gebreken zijn en geven garantie op de kwaliteit van hun werk.
  5. Voor ze aan het werk gaan weet je precies waar je aan toe bent. Ze communiceren duidelijk en van tevoren krijg je een uitgebreid rapport met de mogelijkheden, planning en begroting.
  6. Als er gebreken ontdekt zijn tijdens de inspectie zullen hier oplossingen voor worden aangedragen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Welke isolatiematerialen gebruikt Isosun?

Bij dit bedrijf heb je de keuze uit drie verschillende isolatiematerialen. Welk materiaal voor jou het beste is, hangt af van de situatie en je eigen voorkeur. De vakman van het bedrijf kan je hier goed in adviseren. Welk materiaal je ook kiest, het bedrijf garandeert je drie dingen.

  • Verlaag je energierekening met 30%
  • Isoleren met focus op het milieu
  •  Isoleren met oog voor je gezondheid

Zo ben je er dus zeker van dat je kiest voor een duurzame isolatie, die goed is voor je gezondheid én je portemonnee.

Steenwol

Je spouwmuur laten isoleren met steenwol heeft veel voordelen. Ten eerste hebben steenwolvlokken een blijvend hoge isolatiewaarde. Steenwol zet niet uit en krimpt ook niet, waardoor je geen last krijgt van kieren in de isolatie.

Hierdoor zal de binnentemperatuur een stuk behaaglijker worden én constant blijven. Dat zul je al snel terugzien op je energierekening. Daarnaast houdt steenwol niet alleen kou buiten, maar houdt het ook geluid tegen.

Zowel van binnen naar buiten, als van buiten naar binnen zal de geluidshinder minder worden. Zo sla je twee vliegen in één klap.

EPS-parels

Isoleren met EPS-parels is nog relatief nieuw, maar wel erg effectief. De UniPearls die Isosun gebruikt isoleren zelfs nog beter dan traditionele EPS materialen. De parels worden vastgezet met speciale UniGlue. Deze speciale lijm zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal niet inzakt.

Ook is UniGlue vochtregulerend en voorkomt het dat de isolatieplaat scheurt. Het heeft een lange levensduur en is daarbij ook nog eens vlamdovend.

Ten slotte zijn UniGlue ook nog eens milieuvriendelijk. Niet gek dat deze manier van isoleren steeds populairder wordt.

Knauf Supafil

Knauf Supafil is inblaaswol met een hoge isolatiewaarde. Dit product wordt veel gebruikt bij na-isolatie. Het warmteverlies is bij dit isolatiemateriaal minimaal en de binnenmuren voelen niet meer koud aan. Daarbij houdt Knauf Supafil ook geluiden van buiten tegen.

Het materiaal is waterafstotend, waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Door de optimale gewichtsverdeling in de spouw zorgt Knauf Supafil ervoor dat het comfort in je woning flink omhoog zal gaan.

Vergelijk de prijzen voor spouwmuurisolatie

Door middel van spouwmuurisolatie kun je het wooncomfort van je huis flink verhogen, terwijl je jouw energierekening juist verlaagt. Daarnaast is het isoleren van je huis een duurzame keuze, die goed is voor het milieu.

De prijzen voor spouwmuurisolatie kunnen wel flink uiteenlopen. De prijs is onder andere afhankelijk van het formaat van je muur en de keuze voor het isolatiemateriaal.

Omdat het een flinke investering is, is het verstandig om verschillende prijzen voor de spouwmuurisolatie met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste deal krijgt voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
2*. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
3. Beschrijving van uw project
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.