Pluimers: investeer in duurzame isolatie

Je huis laten isoleren heeft veel voordelen. Het verhoogt je wooncomfort, verlaagt je energierekening en is ook nog eens goed voor het milieu. Als je op zoek bent naar een bedrijf om je te helpen met de isolatie van je woning, zit je bij Pluimers goed.

Pluimers: van vloerisolatie tot spouwmuurisolatie

Pluimers spouwmuurisolatieDit bedrijf houdt zich al decennialang bezig met isoleren. Of het nou gaat om muurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie, Pluimers is van alle markten thuis. Door hun lange ervaring hebben ze een oplossing voor elke situatie en kunnen ze je goed adviseren over de beste isolatie voor jouw huis.

Voor zij aan een klus beginnen, komt er een isolatie-adviseur bij jou thuis de situatie bekijken. Vervolgens krijg je een uitgebreid advies en een duidelijke offerte. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.

De geschiedenis van het bedrijf

Pluimers Isolatie houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met het isoleren van gebouwen. Ze zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door hun lange ervaring en expertise is het bedrijf uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van isolatie. Het bedrijf is ondertussen actief in meer dan tien Europese landen en voert maar liefst 15.000 projecten per jaar uit. Ze hebben vestigingen in onder andere België, Nederland, Roemenië en Tsjechië.

Ze werken samen met verschillende energiemaatschappijen en helpen graag om iedereen duurzamer te laten leven. In de decennia na hun oprichting in 1973 hebben zij een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Daarbij blijven zij flink ontwikkelen, waardoor hun isolatietechnieken steeds efficiënter, duurzamer en verfijnder worden.

Waarom je spouwmuur laten isoleren door Pluimers?

Als mensen hun huis willen isoleren, kiezen ze vaak voor spouwmuurisolatie. En als je de voordelen van dit soort isolatie kent, is dat niet gek.

Wie wil er nou geen comfortabeler huis door middel van een investering die zich in slechts enkele jaren terugverdiend?

Snelle terugverdientijd

Je spouwmuur laten isoleren is een flinke investering, maar wel eentje die zich snel laat terugverdienen. Door goede spouwmuurisolatie bespaar je namelijk tot wel 30% op je energiekosten.

Daardoor heb je de investering binnen enkele jaren terugverdiend. Daarbij zal isolatie ook bijdragen aan de waarde van je woning. Daarom is spouwmuurisolatie een slimme investering voor elke woningeigenaar.

Verhoogd wooncomfort

Je woning is natuurlijk de plek waar je je prettig moet voelen. Je wil er warm en comfortabel kunnen leven. Zonder spouwmuurisolatie kan een woning behoorlijk tochten. De binnenmuren voelen koud aan en het is toch nooit helemaal prettig wonen.

Spouwmuurisolatie rekent af met de koude luchtstromen die de woning binnendringen. Het houdt de kou buiten en de warmte binnen. Je binnenmuren zullen aangenaam warm voelen en je wooncomfort wordt aanzienlijk verbetert.

Door de vochtwerende kwaliteiten van de isolatiematerialen hoef je je ook geen zorgen meer te maken over vochtproblemen in je spouwmuur. Dat is een fijn idee.

Spouwmuurisolatie premies

Je spouwmuur laten isoleren heeft veel voordelen, maar het blijft wel een flinke investering. Gelukkig wordt het isoleren sterk aangemoedigd door de Belgische overheid en zijn er aantrekkelijke premies beschikbaar.

Zo kun je in Vlaanderen een subsidie krijgen van €5/m2 voor spouwmuurisolatie. Daarbovenop zijn er ook nog gemeentes die extra premies uitdelen. Informeer bij je lokale energieloket om te kijken waar jij voor in aanmerking komt. Zo verdien je jouw investering nóg sneller terug.

Isolatiematerialen van Pluimers

Je spouwmuur laten isoleren kan met verschillende materialen. Pluimers Isolatie gebruikt twee verschillende soorten materialen. Alle materialen die het bedrijf gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit is belangrijk om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van spouwmuurisolatie.

Welk materiaal in jouw situatie het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Een vakman van Pluimers kan je hier goed in adviseren. Daarom zal er voordat het daadwerkelijke isoleren begint, altijd eerst een inventarisatie gemaakt worden.

Voor deze inventarisatie komt er een isolatie-adviseur bij je over de vloer. Deze bekijkt de situatie en adviseert over de beste keuze. Je krijgt een gratis advies en er wordt een duidelijke offerte opgesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

PUR-schuim

Vaak worden spouwmuren door Pluimers Isolatie geïsoleerd met PUR-schuim. Dit is een snelle manier van isoleren. Daarbij is het materiaal duurzaam en efficiënt.

Het schuim wordt in de spouwmuur gespoten, waar het uithardt tot een stevige isolatieplaat. De plaat is vochtwerend en heeft geen naden, waardoor vocht en koude lucht geen kans krijgen. Het schuim biedt een optimale bescherming tegen gure weersomstandigheden.

Minerale glaswol

Het bedrijf werkt ook met Knauf Supafil. Dit is een hoogwaardige minerale glaswol, met uitstekende isolerende kwaliteiten. Het materiaal is ademend, waardoor de lucht in de woning gezond blijft. Tegelijkertijd houdt het kou buiten en verhoogt het wooncomfort behoorlijk.

Door de hoge densiteit heb je geen kans dat het materiaal op lange termijn gaat verzakken. Zo ben je voor lange tijd verzekert van een goed geïsoleerd en behaaglijk warm huis.

Wil je je spouwmuur isoleren? Vergelijk de prijzen!

Wil jij ook graag je wooncomfort verhogen en je energierekening verlagen? Dan is spouwmuurisolatie een goed plan. Er zijn veel verschillende bedrijven op de markt die je bij deze isolatiewerkzaamheden kunnen helpen. Daarom is het handig om van tevoren prijzen van diverse aanbieders te vergelijken.

Vraag gratis offertes op en kijk waar je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding kunt krijgen. Zo heb je jouw investering zo snel mogelijk terugverdiend en kun je jarenlang genieten van een extra warm en comfortabel huis. Wie wil dat nou niet?!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Vergelijk tot 5 isolatiespecialisten
1*. Hoeveel muuroppervlakte wil je (na-)isoleren?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.